36. Verbeteren of bevrijden

Wanneer ik mezelf wil verbeteren, wil ik iets en zeg ik tezelfdertijd dat wat er is, beter kan, anders moet of er niet zou moeten zijn.

Als iets anders moet of beter kan of er niet zou moeten zijn is dat gebaseerd op een overtuiging, mening of oordeel over datgene wat er is. De daaruit voortkomende realiteit maakt mij incompleet, onvervuld en onzeker en brengt mij in één of andere vorm van weerstand of verlangen.

Ik moet dus concluderen dat ik incompleet, onvervuld of onzeker ben op grond van mijn eigen overtuigingen, meningen of oordelen. Dat inzicht bevrijdt mij van de noodzaak mijzelf te verbeteren en laat mij de keus, mezelf te verbeteren of mezelf te bevrijden.

Begin november start er weer een Shift Intensive Programma en er zijn daarin nog 3 plaatsen beschikbaar. Meld je nu aan voor een gratis intake. Mail naar info@willemgeene.com voor een vrijblijvend gesprek.

Willem Geene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*