35. De Shift Methode – Voor een evolutionaire stap in het menselijke bewustzijn

De hoeveelheid conflicten in de wereld laten zien dat vooral angst ten grondslag ligt aan het menselijk handelen met onwerkbaarheid als resultaat. Oplossingen voor deze conflicten en het einde ervan komen nooit voort uit verdediging of aanval. Activiteiten van de mens laten vaak zien dat hij van mening is dat dit wel zo is.

Verbeter de wereld begin met jezelf.

De Shift methode is een eenvoudige, effectieve  en logische methode voor zelfverbetering op basis van bewustwording. De methode bestaat uit een begrippenkader waarmee je snel een heldere analyse maakt van hoe en waarom conflicten tot stand komen, waarom je handelt zoals je handelt en wat de echte functie is van aanval en verdediging. Je krijgt inzicht in de motivaties van menselijk handelen en hoe werkelijkheidsbeleving tot stand komt.

Kennismaking met de methode is daarom een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in moeiteloze werkbaarheid, harmonieuze relaties en het effectief behalen van beoogde resultaten.

Voor opvoeders en leidinggevende is het een must om kennis te nemen van de methode zodat niet angst maar neutraliteit en liefde de basis worden, zijn en blijven van handelen.

Het toepassen van de methode leidt tot ruimte, rust en vrijheid. Zelfexpressie en zelfvertrouwen nemen toe, kwaliteiten en talenten openbaren zich en creativiteit en intuïtie  breiden zich uit. Nieuwe kansen dienen zich aan en strijd en wilskracht worden vervangen door moeiteloos en effectief functioneren.

Meld je aan voor een kennismaking met mij en de Shift methode. Mail naar info@willemgeene.com voor een vrijblijvend gesprek. Wacht niet langer!

Willem Geene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*