29. Velen zijn uitverkoren, weinigen voelen zich geroepen

Ieder van ons begint het leven met een onbevlekt ‘Ik’. Zodra ‘Ik’ zich bewust wordt van het lichaam, identificeert het zich ermee. Er ontstaat een ego op grond van indoctrinatie en interpretatie. Dat ego overleeft in een werkelijkheid die gevormd wordt door dezelfde indoctrinatie en interpretatie. Wanneer die werkelijkheid ons niet bevalt, willen we deze veranderen. Iets willen veranderen betekent echter dat het ego moet verdwijnen want anders wordt het ego en daarmee de werkelijkheid versterkt en het maakt het je doof voor de roep.

Alleen bewustwording van dit mechanisme brengt ons terug bij dat onbevlekte ‘Ik’ dat zich nu kenmerkt door vrijheid, begrip, mededogen, plezier en effectiviteit.

3 en 4 oktober start ik weer een driemaandelijks  Shift Intensive Programma. Een programma waarmee ik je begeleid naar je oorspronkelijke ‘Ik’.

Meld je aan voor een gratis intake door een mailtje te sturen aan info@willemgeene.com.

Hartelijke groet,

Willem Geene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*