27. Verandering

Verandering is inherent aan het leven. De angst voor verandering uit zich in het willen vasthouden aan dat wat bekend is. Het leidt tot overleven en is de oorzaak van lijden. Weerstand tegen verandering vertraagt groei en ontwikkeling en maakt het proces van verandering pijnlijk. Op het moment dat je je vastklampt aan het oude en weigert mee te gaan in het proces van verandering, mis je eventuele kansen en mogelijkheden die verandering kunnen bieden. Je bent als stilstaand water dat gaat stinken en waar uiteindelijk het leven uit verdwijnt. Leven is bewegen en overgave aan beweging kenmerkt zich door rust en vertrouwen. Rust en vertrouwen zijn de beste conditie voor verandering.

GRATIS SEMINAR / De kunst van het niet weten / MELD JE AAN

Kom naar het gratis dag-seminar waarin je kennis maakt met de Shift methode. Met deze methode krijg je zeer snel inzicht waarom je leven loopt zoals het loopt en waarom je werkelijkheid is zoals die is. Het programma is zeer effectief waar het gaat om mechanismen bewust te krijgen die ten grondslag liggen aan ineffectieve patronen en gewoonten. Met de methode kun je jezelf  bevrijden van die patronen. Hierdoor ben je in staat om vanuit een neutrale positie keuzes te maken en effectief te handelen.

U kunt zich HIER aanmelden voor het gratis seminar op zaterdag 29 juni 2019. Het seminar vindt plaats in Arnhem in cultureel centrum Rozet te Arnhem (kortestraat 16). Zo’n 5 minuten lopen van het NS centraal en op loopafstand van diverse parkeergarages.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*