26. Hechting

     Hechting zet je vast in de tijd. Het genieten van wat je hebt, wordt vervangen door de angst het object van hechting in de toekomst te verliezen. Richt je aandacht niet langer op het object van hechting en onderzoek degene die zich hecht. Die bewustwording brengt je direct in het hier en nu. Alleen in het hier en nu is genieten mogelijk.

GRATIS SEMINAR / De kunst van het niet weten / MELD JE AAN

Kom naar het gratis dag-seminar waarin je kennis maakt met de Shift methode. Met deze methode krijg je zeer snel inzicht waarom je leven loopt zoals het loopt en waarom je werkelijkheid is zoals die is. Het programma is zeer effectief waar het gaat om mechanismen bewust te krijgen die ten grondslag liggen aan ineffectieve patronen en gewoonten. Met de methode kun je jezelf  bevrijden van die patronen. Hierdoor ben je in staat om vanuit een neutrale positie keuzes te maken en effectief te handelen.

U kunt zich HIER aanmelden voor het gratis seminar op zaterdag 29 juni 2019. Het seminar vindt plaats in Arnhem in cultureel centrum Rozet te Arnhem (kortestraat 16). Zo’n 5 minuten lopen van het NS centraal en op loopafstand van diverse parkeergarages.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*