25. Geloof, hoop en leifde

     Geloof houdt ons in dualiteit. Hoop levert een toekomst die niet bestaat. Geloven en hopen houdt de mens af van de eenheid waarnaar hij verlangt. Zolang de gelovige zijn heilige schriften niet ontstijgt en de atheïst zijn gelijk, kan onze wezenlijkheid zich niet openbaren. Alleen de liefde verschuift de aandacht van de mens ten aanzien van zijn eigen redding naar de eenwording met de ander.

     Een aankondiging: Donderdag 27 juni geef ik een lezing tijdens het kunstcafé in cultureel centrum Rozet in plein op 3, Kortestraat 16 in Arnhem. Met als titel, ‘De Kunst van het Niet Weten’ over kunst, religie en bewustzijn. Het Kunstcafé begint om 10.30 uur en eindigt rond 12.00 uur. Toegang is gratis.

Graag tot dan, Willem.

GRATIS SEMINAR / De kunst van het niet weten / MELD JE AAN

Kom naar het gratis dag-seminar waarin je kennis maakt met de Shift methode. Met deze methode krijg je zeer snel inzicht waarom je leven loopt zoals het loopt en waarom je werkelijkheid is zoals die is. Het programma is zeer effectief waar het gaat om mechanismen bewust te krijgen die ten grondslag liggen aan ineffectieve patronen en gewoonten. Met de methode kun je jezelf  bevrijden van die patronen. Hierdoor ben je in staat om vanuit een neutrale positie keuzes te maken en effectief te handelen.

U kunt zich HIER aanmelden voor het gratis seminar op zaterdag 29 juni 2019. Het seminar vindt plaats in Arnhem in cultureel centrum Rozet te Arnhem (kortestraat 16). Zo’n 5 minuten lopen van het NS centraal en op loopafstand van diverse parkeergarages.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*