23. Ontmoediging

Wanneer je ontmoedigd bent, ben je van mening dat jij degene bent die gehandeld heeft. Het kan ook zijn dat je meent dat omstandigheden een rol hebben gespeeld die tot ontmoediging hebben geleid. Je verwijt nu jezelf wat je gedaan hebt of je bent slachtoffer van die omstandigheden. Het eerste leidt tot onzekerheid en het tweede tot oppositie.

Een neutrale kijk ten aanzien van wat gebeurt, valt samen met het inzicht dat wat gebeurt, moet gebeuren opdat nieuwe kansen zich kunnen aandienen.

GRATIS SEMINAR / De kunst van het niet weten / MELD JE AAN

Kom naar het gratis dag-seminar waarin je kennis maakt met de Shift methode. Met deze methode krijg je zeer snel inzicht waarom je leven loopt zoals het loopt en waarom je werkelijkheid is zoals die is. Het programma is zeer effectief waar het gaat om mechanismen bewust te krijgen die ten grondslag liggen aan ineffectieve patronen en gewoonten. Met de methode kun je jezelf  bevrijden van die patronen. Hierdoor ben je in staat om vanuit een neutrale positie keuzes te maken en effectief te handelen.

U kunt zich HIER aanmelden voor het gratis seminar op zaterdag 29 juni 2019. Het seminar vindt plaats in Arnhem in cultureel centrum Rozet te Arnhem (kortestraat 16). Zo’n 5 minuten lopen van het NS centraal en op loopafstand van diverse parkeergarages.

Graag tot dan, Willem.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*