22. Vrede

Wat er is, is er omdat het er is. Wat er is, heeft in zichzelf doel noch zin. Voor het duale denken is deze doelloosheid en zinloosheid ondragelijk. Die ondraaglijkheid leidt tot geloof, de behoefte aan zingeving, het nastreven van doelen of tot interpretatie met betrekking tot wat er is.

Hierdoor mist de mens de vrijheid die inherent is aan de realisatie dat wat er is, er eenvoudig is, omdat het er is. Die realisatie vindt plaats in de bewustwording c.q. ontstijging van het denken met als kenmerk tijdloze vrede met betrekking tot wat er is.

GRATIS SEMINAR / De kunst van het niet weten / MELD JE AAN

Kom naar het gratis dag-seminar waarin je kennis maakt met de Shift methode. Met deze methode krijg je zeer snel inzicht waarom je leven loopt zoals het loopt en waarom je werkelijkheid is zoals die is. Het programma is zeer effectief waar het gaat om mechanismen bewust te krijgen die ten grondslag liggen aan ineffectieve patronen en gewoonten. Met de methode kun je jezelf  bevrijden van die patronen. Hierdoor ben je in staat om vanuit een neutrale positie keuzes te maken en effectief te handelen.

U kunt zich HIER aanmelden voor het gratis seminar op zaterdag 25 mei 2019. Het seminar vindt plaats in Arnhem in cultureel centrum Rozet te Arnhem (kortestraat 16). Zo’n 5 minuten lopen van het NS centraal en op loopafstand van diverse parkeergarages.

Graag tot dan, Willem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*