20. De belofte

Uit het Shift Intensive Programma, volume 1

Wellicht heb je al diverse cursussen of trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording of doe je aan yoga, meditatie of reiki, of je hebt coaching of therapie gehad en heb je diverse boeken gelezen over wegen naar succes, gezondheid en geluk. Wat het ook is, met alles wat je doet, wil je iets en zeg je terzelfdertijd dat wat er is, beter kan, anders moet of er niet zou moeten zijn. En als iets anders moet of beter kan of er niet zou moeten zijn is dat gebaseerd op een overtuiging, mening of oordeel over datgene wat er is. En bij die overtuiging, die mening of dat oordeel hoort iemand die de overtuiging, die mening of dat oordeel heeft. De door jouw vermeende realiteit van die overtuiging, die mening of dat oordeel maakt je incompleet of onvervuld of onzeker en brengt je in een of andere vorm van weerstand of verlangen. Je kunt dus concluderen dat jij incompleet, onvervuld of onzeker bent op grond van je eigen overtuigingen, meningen en oordelen. Anders gezegd, als de overtuigingen, meningen en oordelen er niet zijn, is er niets aan de hand. Maar ja, wat blijft er van je over als je geen overtuigingen, meningen en oordelen meer hebt?

Deze vraag is verkeerd gesteld omdat het uitgangspunt in de vraag is, dat jij de overtuigingen, meningen en oordelen hebt.Door dat uitgangspunt zie je niet dat jij, als ego, bestaat bij de gratie van die overtuigingen, meningen en oordelen. De onvervulde, incomplete en onzekere persoon is een product van die overtuigingen, meningen en oordelen. Anders gezegd: én degene die de overtuigingen, meningen en oordelen heeft én de overtuigingen, meningen en oordelen zelf, zijn gedachten die verschijnen en verdwijnen in bewustzijn. Zonder gedachten ben jij er niet en is datgene dat ogenschijnlijk door jou gedacht wordt er ook niet. Wanneer de denker, het denken en de gedachten gezien worden als onlosmakelijk verbonden, is er niemand meer die onvervuld, incompleet of onzeker is, of te maken heeft met een of andere vorm van weerstand of verlangen.

Het Shift Intensive Programma is ontwikkeld om deze inzichten te integreren in je leven. Deze integratie zorgt voor een fundamentele verschuiving waardoor je een vrijheid gaat ervaren die niet verstoord kan worden door omstandigheden en invloeden van buitenaf. Deze vrijheid geeft je meesterschap over je aandacht en brengt je creativiteit, intuïtie en empathie naar een nieuw niveau. Je beheerst de ‘Kunst van het Niet Weten’, waarmee je de deur opent naar een effectiviteit en productiviteit waarvan je niet wist dat deze mogelijk was.  Door bewustwording van de overtuigingen die tot nu toe je leven vorm gaven en je denken en handelen voortbrachten, ga je zicht krijgen op wat er mogelijk is voorbij die overtuigingen. Na het Shift Intensive Programma ben je zelfredzaam met betrekking tot een leven vanuit neutraliteit, onverstoorbaarheid en vrijheid. Dat is de belofte van het Shift Intensive Programma.

GRATIS SEMINAR / De kunst van het niet weten / MELD JE AAN

Kom naar het gratis dag-seminar waarin je kennis maakt met de Shift methode. Met deze methode krijg je zeer snel inzicht waarom je leven loopt zoals het loopt en waarom je werkelijkheid is zoals die is. Het programma is zeer effectief waar het gaat om mechanismen bewust te krijgen die ten grondslag liggen aan ineffectieve patronen en gewoonten. Met de methode kun je jezelf  bevrijden van die patronen. Hierdoor ben je in staat om vanuit een neutrale positie keuzes te maken en effectief te handelen.

U kunt zich HIER aanmelden voor het gratis seminar op zaterdag 25 mei 2019. Het seminar vindt plaats in Arnhem in cultureel centrum Rozet te Arnhem (kortestraat 16). Zo’n 5 minuten lopen van het NS centraal en op loopafstand van diverse parkeergarages.

Graag tot dan, Willem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*