19. Omdat

‘Omdat’,  is een krachtig begrip. Het is een begrip dat ons vastzet in tijd en ruimte. Alles wat we willen en moeten en alles waar we naar verlangen en weerstand tegen hebben, is ‘omdat’. Het begrip ‘omdat’, is de lijm die gedachten en gevoelens verbindt en daarmee werkelijkheid schept. Echter gedachten en gevoelens hebben een begin en een eind en wisselen elkaar af. Dat roept de vraag op: ‘hoe werkelijk is die werkelijkheid?’

Trek het begrip ‘omdat’ uit de werkelijkheid en de werkelijkheid wordt gezien als illusionair. Gezien door wie?, door ‘Ik ben’. ‘Ik ben’, als voorwaarde voor de altijd in beweging zijnde werkelijkheid. Dat ‘ik ben’, is het bewustzijn van de scheppende kracht van het begrip ‘omdat’, zowel in negatieve als in positieve zin.

GRATIS SEMINAR / De kunst van het niet weten / MELD JE AAN

Kom naar het gratis dag-seminar waarin je kennis maakt met de Shift methode. Met deze methode krijg je zeer snel inzicht waarom je leven loopt zoals het loopt en waarom je werkelijkheid is zoals die is. Het programma is zeer effectief waar het gaat om mechanismen bewust te krijgen die ten grondslag liggen aan ineffectieve patronen en gewoonten. Met de methode kun je jezelf  bevrijden van die patronen. Hierdoor ben je in staat om vanuit een neutrale positie keuzes te maken en effectief te handelen.

U kunt zich HIER aanmelden voor het gratis seminar op zaterdag 25 mei 2019. Het seminar vindt plaats in Arnhem in cultureel centrum Rozet te Arnhem (kortestraat 16). Zo’n 5 minuten lopen van het NS centraal en op loopafstand van diverse parkeergarages.

Graag tot dan, Willem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*