16. De getuige

De getuige

Kleine geesten praten over andere mensen. De functie daarvan is vergelijken om te kijken of je beter of slechter af bent.

Middelgrote geesten praten over politiek. Zij menen dat het eigen gelijk de oplossing is van alle problemen.

Grote geesten praten over principes. De valkuil is dogmatisme.

Alle drie leven ze in een werkelijkheid die mentaal is. Anders gezegd, bestaand uit gedachten, gevoelens en beelden. 

De getuige is het mentale ontstegen en doorziet de illusie van die werkelijkheid. De getuige weet, dat wie niet doorziet, veroordeeld is te lijden. 

GRATIS SEMINAR / De kunst van het niet weten / MELD JE AAN

Kom naar het gratis dag-seminar waarin je kennis maakt met de Shift methode. Met deze methode krijg je zeer snel inzicht waarom je leven loopt zoals het loopt en waarom je werkelijkheid is zoals die is. Het programma is zeer effectief waar het gaat om mechanismen bewust te krijgen die ten grondslag liggen aan ineffectieve patronen en gewoonten. Met de methode kun je jezelf  bevrijden van die patronen. Hierdoor ben je in staat om vanuit een neutrale positie keuzes te maken en effectief te handelen.

U kunt zich HIER aanmelden voor het gratis seminar op zaterdag 20 april 2019. Het seminar vindt plaats in Arnhem in cultureel centrum Rozet te Arnhem (kortestraat 16). Zo’n 5 minuten lopen van het NS centraal en op loopafstand van diverse parkeergarages.

Graag tot dan, Willem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*