11. Een perfecte wereld

De mens heeft een bewustzijn, een denken en een lichaam. Bewustzijn staat alles toe. Het denken heeft een scheppend vermogen. Het lichaam maakt beide mogelijk.

Deze drie-eenheid zie je terug in het Christendom in de Vader, de Geest en de Zoon. Wanneer we ons enkel identificeren met ons denken leven we in zorg en hoop. Wanneer we ons enkel identificeren met ons lichaam leven we in slavernij. Wanneer we ons bewustzijn van deze identificaties zijn we vrij en geschapen naar Gods beeld en gelijkenis.

Bewustzijn behoeft iets om bewust van te zijn, het denken behoeft een doel en het lichaam behoeft voedsel, kleding en onderdak. Als ieder zou leven en werken met maximaal gebruik van talenten en kwaliteiten wordt in die behoeften voorzien en leven we in een perfecte wereld.

NIEUW // De kunst van het niet weten // MELD JE AAN

Kom naar het gratis dag-seminar waarin je kennis maakt met de Shift methode. Met deze methode krijg je zeer snel inzicht waarom je leven loopt zoals het loopt en waarom je werkelijkheid is zoals die is. Het programma is zeer effectief waar het gaat om mechanismen bewust te krijgen die ten grondslag liggen aan ineffectieve patronen en gewoonten. Met de methode kun je jezelf  bevrijden van die patronen. Hierdoor ben je in staat om vanuit een neutrale positie keuzes te maken en effectief te handelen.

Er zijn nog plaatsen vrij voor het gratis seminar op vrijdag 22 maart en zaterdag 20 april 2019. Het seminar vindt plaats in Arnhem in cultureel centrum Rozet te Arnhem (kortestraat 16). Zo’n 5 minuten lopen van het NS centraal en op loopafstand van diverse parkeergarages.

MELD JE HIER AAN

Graag tot dan, Willem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*